Senaste nytt

2020-10-22

Nya portar monteras hos Vianor i Norrköping!

Nu är vi igång ordentligt med montering av portar i Östergötland. Första större projektet är påbörjat där Vianor i Norrköping får flera olika typer av portar monterade. 

För oss är det ett riktigt roligt projekt där vi verkligen kommer till vår rätta. Trots att lokalen inte är så stor monterar vi både isolerade takskjutportar, invändiga snabbgående dukportar, brandskyddsportar och en brandgardin. Och snyggt blir det! 

Behöver du hjälp att montera, serva eller underhålla portar i Östergötland – hör av dig

2020-10-13

Möt våra tekniker – Jim och Tobias

Oavsett om det gäller att montera garageportar, lastbryggor eller serva befintliga portar står våra tekniker redo för att ge er den allra bästa servicen. Både Jim och Tobias säger att variationen och att man får vara självgående är det bästa med att jobba på Opening. 

För 14 år sedan började Jim arbeta som tekniker på Opening efter en praktik. Han arbetar med allt från service och reparationer till nymontage och anpassningar. 
– Jag gillar det här jobbet för att det är så fritt. Jag sköter mig själv och det är stor variation i arbetsuppgifterna. Ena dagen kan jag felsöka i ett elskåp och andra dagen kapar och svetsar jag. 

Tobias är det nyaste tillskottet i gänget och har jobbat hos oss i snart 2,5 år. Största delen av hans arbetstid går åt till att montera garageportar, men han arbetar även med bland annat lastbryggor, vädertätning samt service och underhåll. Han håller med om att variationen är en stor fördel med jobbet. 
– Att jag får vara självgående är en av de bästa sakerna med att arbeta på Opening. Jag får mina uppdrag och planerar själv min vecka efter dem.  Jag gillar att jobbet är så flexibelt och att man inte är på samma ställe varje dag, säger han. 

Sen Jim började jobba på Opening har det hänt mycket, bland annat att företaget erbjuder fler egna produkter och märken som de är ensamma om i Sverige. 
– Jag får jobba med produkter som är speciella och roliga att arbeta med. 

 Vill du bli en i vårt team?
Just nu söker vi en person med praktisk teknisk kunskap i Norrköpingstrakten. 
Läs mer om tjänsten här!

 

2017-08-31

Trailer Stand 2000, Rusta i Norrköping

Rusta har nu fått sin leverans av 8 stycken Trailer Stand 2000.
Det smidiga och portabla trailerstödet försäkrar frånkopplade trailers att inte tippa. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

2017-03-01

Goldbeck Bau, Göteborg

Vi är nu stolta att kunna presentera ett lyckat samarbete med Goldbeck Bau. Logistiklagret på hela 20.000 kvm har nu 29 takskjutportar och 20 stycken lasthusinklusive vädertätningar och lastbryggor. Vi vill tacka våra samarbetspartners och alla inblandade för sina strålande insatser!

 

 

2017-02-07

Arla Vimmerby

Efter första projektet hos Arla Vimmerby är vi nu på återbesök och monterar Compacts takvikportar.