Möt teamet på kontoret – Daniel och Micke

Det finns många funktioner som måste fungera “bakom kulisserna“ för att våra tekniker ska kunna utföra sitt arbete. När det kommer till ekonomi, bokföring, projektledning, försäljning, uppdatera hemsidan och marknadsföring är det Daniel och Micke som håller i trådarna. 


Daniel Sinander

När vår Daniel Sinander, som ansvarar för ekonomin, kom till oss på Opening för snart fem år sedan hade han ingen erfarenhet från vår bransch.

"Innan visste jag bara att garageportar gick att öppna och stänga, nu har jag fått lite mer inblick. Det är en intressant bransch med stora aktörer."

Med tiden har Daniels ansvarsområden ökat.

"Från början var det bara ekonomi, nu tar jag även hand om administrationen, fixar hemsidan och jobbar med marknadsföring. Omväxling är kul, jag knackar inte bara siffror."

Det bästa med att jobba på Opening, enligt Daniel är att det är flexibelt, att han kan planera sin egen tid, att han har fått mer ansvar och den familjära stämningen.

"Jag träffar teknikerna nästan varje morgon och när de har projekt i närheten brukar vi luncha."

Mikael Andersson 

Mikael Andersson håller med.

"Jag pratar dagligen med våra tekniker. För att få allt att fungera på bästa sätt måste vi hjälpa varandra och hålla varandra om ryggen. Man måste ha en bra teamkänsla, och det har vi."

Micke har varit hos oss i tre år. Innan kom han från byggbranschen, men sökte nya utmaningar.

"Jag började studera försäljning, för det är någonting alla företag behöver. Efter studierna hade jag turen att Opening sökte en ny säljare."

Idag är han även projektledare och tar hand om våra serviceuppdrag.

"Jag ser till att all information läggs in i våra program och att teknikerna får information om vad som behöver göras. Från början var de uppgifterna fördelade på alla, men det är bra att någon har det övergripande ansvaret."

Micke gillar att hans roll växer hela tiden.

"Det är charmen med att jobba på mindre företag. Jag får en otrolig kunskap om hur företaget fungerar, den chansen får man inte i större företag. Jag gillar när det är korta beslutsvägar och jag får ta mycket ansvar."