Möt våra tekniker – Jim och Tobias

Oavsett om det gäller att montera garageportar, lastbryggor eller serva befintliga portar står våra tekniker redo för att ge er den allra bästa servicen. Både Jim och Tobias säger att variationen och att man får vara självgående är det bästa med att jobba på Opening. 


För 14 år sedan började Jim arbeta som tekniker på Opening efter en praktik. Han arbetar med allt från service och reparationer till nymontage och anpassningar.

"Jag gillar det här jobbet för att det är så fritt. Jag sköter mig själv och det är stor variation i arbetsuppgifterna. Ena dagen kan jag felsöka i ett elskåp och andra dagen kapar och svetsar jag."

Tobias är det nyaste tillskottet i gänget och har jobbat hos oss i snart 2,5 år. Största delen av hans arbetstid går åt till att montera garageportar, men han arbetar även med bland annat lastbryggor, vädertätning samt service och underhåll. Han håller med om att variationen är en stor fördel med jobbet.

"Att jag får vara självgående är en av de bästa sakerna med att arbeta på Opening. Jag får mina uppdrag och planerar själv min vecka efter dem.  Jag gillar att jobbet är så flexibelt och att man inte är på samma ställe varje dag" säger han.

Sen Jim började jobba på Opening har det hänt mycket, bland annat att företaget erbjuder fler egna produkter och märken som de är ensamma om i Sverige.

"Jag får jobba med produkter som är speciella och roliga att arbeta med."