Arbeta hos oss

Arbeta hos oss!

Vårt härliga gäng ska kompletteras med nya pusselbitar på fältet, då vi har en mycket spännande höst framför oss.

Hör av dig till oss så berättar vi lite mer om oss på Opening AB och den resan vi gör just nu. Kanske träffas vi för en fika? Eller en lunch? Fyll i kontaktformuläret nedan så att vi får ett uppfattning om vem du är - varm välkommen med din ansökan! 

Är du en person med praktisk teknisk kunskap? Kanske har eller driver du egen verksamhet inom t.ex. fastighetsservice/förvaltning mot el och reparationer eller annan bransch med liknande uppgifter, men tycker att det är lite ensamt? Gillar du att styra din egen dag utifrån veckans gemensamma planering och älskar att hjälpa kunder med kort varsel? Då kanske du är vår nästa pusselbit!

Erfarenhet från portbranschen är en fördel och tidigare anställning som elreparatör eller liknande är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap inom teknisk och förebyggande underhåll samt mekanisk felsökning. B-körkort är ett måste och tjänsten ställer krav på en god bred teknisk förståelse både i praktiken och i teorin. Vi kommer självklart se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen hos oss.