Arbeta hos oss

Är du en person med praktisk teknisk kunskap? Kanske har eller driver du egen verksamhet inom t.ex. fastighetsservice/förvaltning mot el och reparationer eller annan bransch med liknande uppgifter, men tycker att det är lite ensamt? Gillar du att styra din egna dag utifrån veckans gemensamma planering och älskar att hjälpa kunder med kort varsel? Då kanske du är vår nästa pusselbit!

Erfarenhet från portbranschen är en fördel och tidigare anställning som elreparatör eller liknande är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap inom teknisk och förebyggande underhåll samt mekanisk felsökning. B-körkort är ett måste och tjänsten ställer krav på en god bred teknisk förståelse både i praktiken och i teorin. Vi kommer självklart se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen hos oss.

Arbeta hos oss!

VÅRT HÄRLIGA GÄNG SKA KOMPLETTERAS MED NYA PUSSELBITAR PÅ FÄLTET, DÅ VI HAR EN MYCKET SPÄNNANDE TID FRAMFÖR OSS.


Hör av dig till oss så berättar vi lite mer om oss på Opening AB och den resan vi gör just nu. Kanske träffas vi för en fika? Eller en lunch? Fyll i kontaktformuläret nedan så att vi får en uppfattning om vem du är - varm välkommen med din ansökan! 

Välj fil Ändra
Välj fil Ändra