Om oss

Historia

Opening Mälardalen AB bildades av Pontus Rosén och Christian Högberg år 2000. Verksamheten var då till 90% att montera andra agenturers portar och dockningsanläggningar medan 10% bestod av service lokalt i Katrineholm. Under årens gång har vi ändrat fördelningen till det motsatta. Idag verkar vi i stort sätt i hela Sverige och har lika stort fokus på service som montage.

Varumärken & reservdelar

Vi erbjuder Rite Hite's kompletta utbud på lastbryggor, vädertätningar, snabbgående portar samt fordonslåsningar och fläktar. Takskjutportar från Condoor samt Alutech. Övrigt sortiment innefattar portar och produkter från tillverkare som Ditec, EAB, Findoor, Rolflex, Compactdoor Scandinavia och Svensk Industrisäkerhet. Med andra ord vi har portar samt andra produkter för alla budgetar och användningsområden. Vi har även tillgång till reservdelar från många andra fabrikat.

Corporate Social Responsibility

Förutom att vi på Opening Mälardalen säljer säkerhetsprodukter för att skapa en tryggare miljö på arbetsplatser tar vi den privata sektorns ökade sociala ansvar på allvar genom att bland annat stödja lokala ideella idrottsförbund inom fotboll, hockey och innebandy. Vi stödjer även Svenska handikappidrottsförbundet.